Over BoeddhaMagazine

Met BoeddhaMagazine willen wij een breed publiek kennis laten maken met het boeddhisme als inspiratiebron. We besteden aandacht aan compassie, creativiteit, duurzaamheid, lichamelijke en geestelijke gezondheid, meditatie en persoonlijke groei. Ontvang vier keer per jaar vers nieuws op je deurmat, met informatie over kunstenaars en beoefenaars, interviews met leraren, praktische oefeningen en teksten die aanzetten tot inzicht en een meer aandachtige manier van leven.

Meer BoeddhaMagazine:
Twitter.com/BoeddhaMagazine
Facebook.com/BoeddhaMagazine

Missie
De focus van BoeddhaMagazine,  zowel het tijdschrift als het blog, ligt op de persoonlijke beoefening van het boeddhisme.  Onze artikelen bieden informatie over boeddhistische stromingen, meditatie oefeningen, praktische tips en evenementen.

Op dit blog staat de beoefenaar centraal. Verschillende bloggers delen hier hun ervaringen. Ook geven we tips, delen we sneak previews van de artikelen die in ons blad verschijnen, houden we je op de hoogte van nieuws over het boeddhisme, en plaatsen we hier mooie of interessante teksten die we toegestuurd krijgen maar die niet geplaatst zijn in ons magazine.

Zowel in het tijdschrift als op dit blog is het onze missie om zoveel mogelijk invalshoeken binnen het boeddhisme aan bod te laten komen. Wij delen informatie en inspiratie: we zeggen nooit hoe het ‘moet’  of hoe het ‘zou moeten zijn’.

Jouw blog insturen
Deel je graag jouw stappen op het pad van de dharma? Lees hier hoe jouw blog voor plaatsing in aanmerking kan komen.

Disclaimer

  • Tenzij anders aangegeven, berusten alle rechten, waaronder auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten, op deze website en de content daarvan bij BoeddhaMagazine.
  • Voor wij de content plaatsen, brengen wij de auteur daarvan altijd op de hoogte. Om de authenticiteit van de auteur te bewaken bewerken wij de ingezonden artikelen zo min mogelijk. Het is dus belangrijk dat de artikelen geen spelfouten of onjuistheden bevatten. De volledige verantwoordelijkheid voor het artikel ligt bij de auteur.
  • Er staat geen vergoeding tegenover de geplaatste ingezonden artikelen. Daarentegen mag de auteur wel een  product kiezen uit de Asoka-winkel.
  • Vragen, opmerkingen of ideeën met betrekking tot ons blog kun je mailen naar moniek@milinda.nl. Graag zelfs!
  • Je verleent BoeddhaMagazine een wereldwijde, niet-exclusieve, royaltyvrije, overdraagbare licentie (met het recht tot sublicentie) voor het gebruik, de verveelvoudiging, de verspreiding, het maken van afgeleide werken, het (gedeeltelijk) tonen en uitvoeren van de content.
  • Deelnemers onder de achttien jaar dienen toestemming te hebben van zijn/haar ouders of zijn/haar wettelijke vertegenwoordiger voor het gebruikmaken van en het plaatsen van content op de website. BoeddhaMagazine aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid indien dit niet het geval blijkt te zijn.
  • BoeddhaMagazine behoudt zich het recht voor om deelnemers onder de achttien jaar van deelname uit te sluiten en/of hun content te verwijderen van de website indien zij niet op verzoek kunnen aantonen dat zij de vereiste toestemming hebben gekregen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: